Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 2. toukokuuta 2017

Vappu, treenejä ja konsertti


Vappuviikonloppuna ehti moneen, useisiin treeneihin, yökyläkaverin kanssa Selloon ja hampurilaiselle sekä Cheekin ja Elastisen eli Profeettojen konserttiin. Lauantaina ja sunnuntaina oli hyvät voimistelutreenit. Sunnuntain harjoitukset pidettiin yhdessä Uniikit X voimistelijoiden kanssa SC Vantaan uudella kanveesilla. Sunnuntain treeni jatkui heti yhteisharjoituksen jälkeen omien kakkosluokan ohjelmien harjoittelulla. Oli hyvä päässä tekemään ohjelmat oikean kokoisella matolla, jotta sai haltuun liikkeiden ja käännösten oikeat suunnat yleisöön nähden.

Maanantain aurinkoinen ja lämmin sää mahdollisti juoksutreenin tekemisen ulkona. Leppävaaran urheilukentällä oli hyvä juosta muutama kierros alkuverkkaa ja sen jälkeen sadan metrin reippaita vetoja viisi kertaa, määrä joka on vakiintunut. Puhetta oli jo pidempien vetojen tekemisestä kesällä ja juoksemisen merkityksestä paremman kunnon saamiseksi.


Uusi viikko alkoi TET jakson toisella viikolla Scandic hotellilla ja samalla alkoi loppuviikon kestävä asumisharjoittelujakso. Viikkoon riittää paljon erilaista normaalista poikkeavaa mukavaa tekemistä, useita rytmisen voimistelun treenejä ja sunnuntaina Kartanonratsastajien tallin ratsastuskilpailut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti